Instalatie pentru stins incendii

Telefon contact – 0744.499.016

Email: office@tehnisting.ro

INSTALATII PENTRU STINS INCENDII CU GAZ INERT (INERGEN)

Instalatia contine gaz INERGEN (52% Azot, 40% Argon, 8% Dioxid de Carbon), stocat  in recipienti din otel inalt aliat, la presiunea de 150 bar, 200 bar sau 300 bar. Pentru descarcare sunt folosite dispozitive manuale sau automate. Gazul este distribuit si descarcat in zona protejata prin intermediul unei retele de distributie (conducte) si duze fixe care asigura o descarcare uniforma in zona care necesita protectie la incendiu.
Special adaptate la aplicatiile individuale , instalatiile sunt pregatite pentru stingerea incendiilor fara efecte secundare si fara impact negativ asupra obiectelor protejate sau a mediului.
Domeniile tipice de aplicatie pentru “Sistemele de Stingere cu Gaz Inert”  includ: instalatii electrice , statii de transformatoare , echipamente de telecomunicatii, camere cu echipamente de supraveghere si control instalatii, fluxuri tehnologice, camere servere , arhive, depozite, hotelui, cladiri pentru birouri, subsoluri cladiri, instalatii si utilaje de tratament, injectie metale sau mase plastice, depozitare substante cu pericol de explozie , vopsele,  instalatii de fabricare a spumei, in procesul de prelucrare al lemnului, convertoare de energie, instalatii de vopsire/pulverizare. Alternativ se pot monta instalatii cu FK-5-1-12 (NOVEC) sau Dioxid de Carbon.
[contact-form-7 id=”651″ title=”CERERE INSTALATIE”]
 
SCHITA IZOMETRICA
 Inergen Instalatie de stins cu INERGEN Instalatie de stins incendii cu Dioxid de Carbon
 
1 – Duza deversare, 2 – Detectoare, 3 – Alarma optica, 4 – Alarma acustica, 5 – Colector, 6 – Butelie comanda, 7 – Butelii Inergen, 8 – Centrala comanda, 9 – Buton de alarma, 10 – Valva descarcare, 11 – Instalatie deversare